Praktikanter søges

Praktikant søges til HARPA Nordic Film Music Days og Nordic film Composers Award #10, 22.-25. februar 2020.

HARPA Nordic Film Music Days og Nordic Film Composers Award er Nordens største og eneste filmmusikpris. Den er et fælles arrangement mellem de nordiske komponistorganisationer og musik eksport kontorer. Den afvikles på de nordiske ambassader i Berlin og ligger samtidig med den årlige filmfestival, Berlinalen. I 2020 har prisen og dagene været i gang i 10 år. Og det skal fejres.

Til at være med til at løfte HARPA Nordic Film Music Days og Nordic Film Composers Award søger vi 1 eller 2 praktikanter.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og tilrettelægges afhængigt af din – eller jeres – interesser og tidligere erfaringer og tid: arrangementsplanlægning og afvikling, pr og markedsføring (herunder hjemmesider, mailchimp, facebook & eventbrite). Og så det helt store arbejdsområde: at holde kontakt til alle partnere. Ikke mindst de 50 nordiske filmkomponister, der bruger HARPA som deres årlige og tilbagevendende platform for udvikling og udveksling.

Vi forestiller os et omfang svarende fra ½ dag op til 2 dage om ugen og selvfølgelig med fuldtid i ugerne op til og under selve begivenheden. Arbejdsstedet er København og i slutspurten, Berlin.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til HARPA koordinator, Lone Nyhuus +45 23 84 24 56 eller lony@filmkomponister.dk

Se mere på Nordicfilmmusicdays.com

da_DKDanish