Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filmproducere og musik til film

november 2, 2020 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Hvordan er det med filmproducere og deres forhold til musik til deres film? Hvordan vælger de, og hvad er det for nogle spørgsmål, de kan stille til filmkomponisterne, før de vælger – og hvad forventer de af komponisten, mens de er i gang med produktionen.

Sammen med linjerne for sangskrivning og produktion og dokumentarfilm på Johan Borups Højskole er Brancheklubben for Film og Mediekomponister i gang med at lave en række samtaler om musik i film og dens samspil med de øvrige primære funktioner.

Vi har tidligere haft et arrangement om Musik og Klip , det var vellykket og velbesøgt og derefter satte vi fokus på sammenspillet mellem lyd og musik.

Nu er turen kommet til producenterne, og til at løfte sløret for baggrunden for de valg som producenterne foretager har vi inviteret Jesper Morthorst og Eva Jakobsen. Niklas Schak er manden, der leder slagets gang og sikrer, at alle får sagt det, de ønsker. Så vi er i trygge hænder.

Velkommen til en aften, hvor vi sætter yderligere spot på musikken til film.

Du kan enten deltage IRL og være til stede i salen – hvor der bliver taget alle de forholdsregler, man kan forvente af et offentligt arrangement. Du kan også vælge at være med hjemmefra din egen stue, og følge arrangementet via streaming.

Om du vælger det ene eller det andet, er tilmelding nødvendig.

tilmeld dig ved at sende en mail på lony@filmkomponister.dk

Detaljer

Dato:
november 2, 2020
Tidspunkt:
7:30 pm - 9:30 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Johan Borups Højskole
Frederiksholms Kanal 24
København K, 1220 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
da_DKDanish