Rasmus Christian Pedersen

Rasmus Christian Pedersen

Tlf: +45 2641 5471
Mail: rasmusippedersen@gmail.com
Web: www.rexcollages.com 

De seneste år har jeg arbejdet med eksperimenterende tværkunstneriske projekter, der forener musik og film i et inspirerende spændingsfelt. Sammen med den klassiske violinist, Erik Danciu, stiftede jeg projektet REX, hvor kunstnere fra forskellige kunstformer fortolker hinandens værker. Det har ført til værker skabt i samarbejde med mange upcoming instruktører. Senest har jeg indgået et samarbejde med Selma Sunniva, Nikolaj G.H Johansen og Óskar Kristinn Vignississon, hvor vi udforsker, hvad der sker, når tre instruktører arbejder på samme film, kun med musikken som anker.

Min musikalske vision er at bygge bro mellem den elektroniske musik og andre genrer. Det har har ført til utallige samarbejder, som har udviklet mig som kunstner. I mit arbejde som filmkomponist stræber jeg efter at videreføre denne vision, for derigennem at skabe musik, lyde og stemninger, der er unikt skabt til filmen. 

I vinters fik jeg fik æren af at skabe min første filmscore til Jonathan Egholm Keis’ film ‘KATARAKT’, som vises på dette års Odense Filmfestival. Scoren har en eksperimenterende lyd, der bygger på rå, analoge elementer og giver en følelse af stoflighed – præcis den stemning Keis ønskede for sin film. 

Jeg håber på mange flere projekter, hvor jeg kan bidrage med min musik. Derfor søger jeg nye arbejdsrelationer og spændende filmprojekter. Tøv ikke med at kontakte mig. 

 

da_DKDanish