Simon Lundsgaard

CONTACT INFO: 
Telefon: +45 93 91 96 66
Email: lundsgaard.simon@gmail.com
Web: www.simonlundsgaard.com

SHORT CV: 
Simon Lundsgaard er en dansk filmkomponist, musikproducer og lyddesigner.

Han komponerer musik til både traditionelle orkestrale instrumenter og elektronisk musik. Hver af disse har sine egne unikke kvaliteter og kan tilføre en anderledes dimension til filmens score. 

Tidligt i sin karriere fik Simon væsentlig erfaring med at instruere og klippe kortfilm og musikvideoer. Denne indsigt har forstærket hans fornemmelse for samspillet mellem billeder og lyd og hjælper ham med at skabe mindeværdige musikalske oplevelser. Sideløbende bruger han sin erfaring som trommeslager til at skabe kompositioner, der effektivt afspejler matematisk præcision og puls.

Som dedikeret pladesamler bliver han konstant inspireret af musikkens universelle kraft i forskellige kulturer. Han stræber efter at være alsidig i sin tilgang til at skabe musik, omfavne en række genrer og stilarter og forblive åbensindet og ivrig efter at eksperimentere med nye ideer.

For Simon er filmmusik resultatet af et samarbejde, og han sætter pris på at have en stærk arbejdsrelation med det kreative team for at opnå et ønsket resultat. Han ser komposition til film som den perfekte forening af hans kærlighed til musik og hans passion for filmproduktion. 

Simon Lundsgaard har arbejdet på internationale produktioner som Bad Banks (Emmy-nomineret), Cold (Prisvindende for bedste lyd og musik) og Vidisova. I sit arbejde med musik til reklamer har han arbejdet med Adidas, C&A og Kraft m.fl. Som producer har han komponeret og produceret for artisterne Sandy B, Simone Ahà og Maria Thandie.

da_DKDanish