Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

INFORMATIONSMØDE OM KODA

juni 13, 2018 @ 10:00 am

Minutværdier, cue-sheets, fordelinger, pointværdier og meget, meget mere af alt det, der har at gøre med jeres Koda-udbetalinger at gøre.
Sammen med Koda inviterer BFM til den første af en række halvårlige møder. Her vil Kodas direktion, jurister, udlands- og afregningsafdeling samt medlemsservice løfte mere af sløret for de forskellige processer, der er i direkte tilknytning til jeres forretningsområde. Og du får mulighed for at stille spørgsmål…

Program for formiddagen:

10 Velkomst v Martin Folmann / introrunde. Hvad vil vi med Filmforum.
10.15 Gorm Arildsen – lidt om Koda som forretning / strategi / Polaris / Future Labs / Instant distribution etc
10.30 Kaspar Lindhardt – lidt om persondata / husk det i jeres egne virksomheder.
10.45 Pause
Kl 11 Jens Juel – den aktuelle afregning / gennemsigtighedsrapport / fordelingsplans ændringer.
Kl 11.45 Tina Rasmussen om Polaris Cue
12.00 Opsamling / frokost.

BAGGRUNDEN FOR MØDET
Musikindustriens tektonik er under løbende forandring, som følge af en lang række ændringer. Isoleret set har Kodas vækst de sidste mange år været historisk, og i 2017 opnåede Koda sit bedste resultat nogensinde. En ikke uvæsentlig del af de penge, Koda udbetaler til de danske medlemmer, går til de komponister, der sætter musik til billeder. Når vi ser på de spørgsmål og ønsker, der kommer fra AV-komponisterne til Koda, bliver det også evident, at der er et øget behov for relevant information specifikt til denne målgruppe. Derfor søsætter vi dette initiativ – et halvårligt informationsmøde på og om Koda – specifikt rettet mod et udvalg af de danske film- og tv-komponister.

Koda har flyttet sig. Det ved vi. Vi har netop afsluttet en aktøranalyse, hvor et ekstern analysebureau har talt med medlemmer, kunder, politikere, journalister og andre af Kodas stakeholdere. Analysen indikerer klart, at Koda har rykket sig markant. Relationelt betyder kontakten til medlemmerne isoleret set rigtigt meget. Derfor skal dette initiativ også læses, som at vi gerne vil relationen med jer. Dels så I kender de mennesker, der er med til at håndtere jeres værker og rettigheder. Dels for at få jeres inputs og holdninger.

Detaljer

Dato:
juni 13, 2018
Tidspunkt:
10:00 am
Begivenhed Kategori:

Sted

koda
Lautrupsgade 9
København, 2100 Danmark
da_DKDanish