Gaute Storaas vinder HARPA 2020

Nordic Film Music Days 2020 løb af stablen d. 23-24 Februar og var det hidtil største arrangement af slagsen. Der var over 1000 tilmeldinger til film screenings, seminarer, HARPA awards og HARPA afterparty. I år er vi nået bredere ud end nogen sinde før og der har været komponister og producenter fra hele verdenen som deltog i arrangementerne.

Årets HARPA vinder blev den norske Komponist Gaute Storaas, der vandt for musikken til den svenske serie “Bröllup, begravning och döp”. Det er ikke første gang Storaas tager statuetten med hjem, han vandt nemlig også prisen i 2011. Til prisuddelingen var der optrædener med SØS Gunver Ryberg fra Danmark, Gyða Valtýsdóttir fra Island og Tuomas Kantelinen fra Finland.

Efter det officielle program var overstået mødtes en stor del af de 52 nordiske komponister, som havde deltaget i NFMD, til pizza på hotellet. Her blev der mulighed for at møde sine nordiske kollegaer i et mere afslappet miljø, hvilket fungerede som en perfekt afslutning på de to dages program.

For at se billederne fra NFMD 2020 klik her

 

da_DKDanish