Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyd og perception

november 2, 2015 @ 3:00 pm - 6:00 pm

Gratis

Lyd påvirker hjernen – mere end vi er klar over.

Komponister og sound-designere i film- og computerspilsverdenen arbejder hele tiden med, hvordan musik og lyd manipulerer med brugerne af audiovisuelle medier. Men der er dybere lag, og der forskes på videnskabeligt plan seriøst i, hvordan lyd og musik påvirker hjernen og vores nervesystem.

Mandag 2. november kl. 15.00 – 18.00 vil Professor Mark Grimshaw fra Ålborg Universitet og Birger Schneider og Torben Holm Pedersen fra Delta vil føre os ind i den nyeste forskning indenfor registrering og perception af lyd. Deres oplæg kommenteres af et panel bestående af praktikere – komponister og lyddesignere, ligesom der vil være mulighed for spørgsmål fra salen.

Under overskriften Rethinking sound vil Mark Grimshaw tale om følgende:  A holistic view of sound and the use of new and future technologies to engage and immerse the listener in personalized experiences.
Læs mere om The Obel Professor of Music, Mark Grimshaw her og læs om hans arbejde i Music and Sound Knowledge Group her

Fra Delta vil Birger Schneider og Torben Holm Pedersen fortælle om erfaringerne med at udvikle metodikker til at bruge mennesker til at registrere og vurdere lyd. Der arbejdes med
1)Det fysiske domæne,
2) Det perceptuelle domæne
3) Det affektive domæne.
Læs mere her

Oplæggene efterfølges af en paneldiskussion. Her suppleres oplægsholderne af lederen af filmskolens tonemesterlinje, Rune Palving og filmkomponist Kåre Bjerkø. Peter Albrechtsen er moderator.

Netværksmødet er arrangeret som et samarbejde mellem Brancheklubben for film og mediekomponister, Filmskolens Efteruddannelse og Den Danske Filmskoles lydlinje.

Efter netværksmødet i biografen vil det være muligt at købe en øl eller en vand.

tilmelding foregår ved at sende en mail til Karen Nørøxe på kan@filmskolen.dk.- skriv dit tilhørsforhold. For eksempel medlem af BFM.

Detaljer

Dato:
november 2, 2015
Tidspunkt:
3:00 pm - 6:00 pm
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,

Sted

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
København K, 1437 Denmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
da_DKDanish