Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød holdet bag ‘Apolonia’ – også Jonas Struck

december 10, 2023 @ 7:00 pm - 9:30 pm

MØD DET KREATIVE HOLD BAG ÅRETS MEST PRISVINDENDE FILM ”APOLONIA APOLONIA”

Søndag 10. december kl. 19.00 i Grand Teatret.

Mere end 13 års arbejde ligger bag den prisvindende film APOLONIA APOLONIA, som i år har høstet et utal af internationale priser og nu er i kamp om Oscar trofæet, ligesom komponist Jonas Struck er nomineret til årets HARPA. 
Den danske jury, filminstruktør Pernille Fischer Christensen, lyddesigner Diana Queirós og manuskriptforfatter og tidligere filmkonsulent Steen Bille, har givet scoret følgende ord med på vejen:

“Jonas Struck har skabt et smukt score, der syr Lea Globs film om Apolonia Sokols kamp med livet sammen på en magisk og uprætentiøs måde. Det er sårbar og hudløs musik, der både hviler i det enkle temas kraft, men også i det store symfoniske perspektiv, og som subtilt spejler Apolonias udvikling fra spirende kunstner i Paris’ bohememiljø til internationalt anerkendt maler. Komponisten støtter følsomt dokumentarens hovedperson, og reflekterer over livets nedture og triumfer. Det meget varierede valg af instrumenter og vokaler bidrager på elegant vis til filmens dybde og kompleksitet”

Kom og mød Jonas og resten af det kreative hold bag filmen og hør hvordan man samler tusinde timers optagelser og skaber den musikalske ramme om en film, der på alle måder indfrier kravene for et internationalt mesterværk.

Komponist Jonas Struck, filminstruktør Lea Glob samt filmens to klippere Thor Oscher og Andreas Bøggild Monies løfter for sløret og inviterer os indenfor i den kreative proces. Moderator Ann Lind Andersen.

Til sine medlemmer har BFM købt alle pladser på række 3.  Der er næsten fyldt op, og når der er fyldt op, kan du komme på venteliste ved at udfylde skemaet nedenfor.  

Detaljer

Dato:
december 10, 2023
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:30 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København, 1460
+ Google Maps
da_DKDanish