Kreativ med vilje

Denne morgens foredrag er med Richard Bellis – om kreativitet.
Hvor vigtigt det er, at man forbereder sig ordentligt, før man går ind i den fase, hvor den egentlige skabelsesproces finder sted. Og hvor vigtigt det er, at man afleverer tingene ordenligt.

DSC_0053
Og så fortalte han også, at han kan se, at bestillingshonoraret for en film ikke er blevet forhøjet siden starten af 70’erne: 14.000 dollars – med det hele. Derfor er han stoppet med at lave bestillingsopgaver. Til gengæld tager han verden rundt med sine foredrag om kreativitet, og hvordan man kan forberede sig hen imod en god skabende proces. Det virker som om, han slutter alle sine foredrag med at opfordre til, at komponisten altid sikrer sig fremførelsesrettighederne skrevet ind i aftalen.
Spændende, hvad de næste foredragsholdere fortæller os

da_DKDanish