to BFM arrangementer

Den danske tv-succes lader sig måske forklare. Tirsdag 26. august kl. 17.00 inviterer BFM, DJBFA klubben Fyn og Odense Film Festival til seminar med nogle af vores mest anerkendte komponister, Jeppe Kaas, Frans Bak og Halfdan E. Kom og hør om processen, om ikonisk lys og om forskellen på at arbejde i Danmark og udlandet. Se mere her.

Den danske delegation til NORDIC FILMMUSIC DAYS som medlemmerne nok er bekendt med er det 29.- 30. august, at vores finske søster organisation ELVIS afholder NORDIC FILM MUSIC DAYS for første gang. Og det er lørdag 30. august kl. 19.00 at det bliver afsløret om danske Kåre Bjerkø (og BFM medlem) bliver den femte modtager af HARPA – Nordic Film Composers Award. Vi rapporterer løbende fra begivenhederne. Se hele programmet her.

da_DKDanish