Klar til at sælge…?

Så fik vi lige fundet seminarets tre mest populære personer: Marcy Bulkeley fra Wildcard (USA), Nis Bogvad fra Music Sales Group (DK) og australske Andrew Philips, fra Xbox/Microsoft.

DSC_0057

 

Deres præsentation var en fremragende ’kogobog’ på hvad man skal gøre for at komme ’i stald’ hos en af dem; for at ens musik kan komme i betragtning til en dansk tv-serie eller film, en australsk trailer eller et internationalt spil. Vigtigst af alt. Vær parat – og send dem musik som viser, hvem du er. Ikke at du kan skrive musik ligesom Philip Glass eller John Williams. Men at du kan skrive musik, og at det lyder af noget. Dig selv! Efter præsentationen sværmede komponisterne omkring dem. Måske fik nogle af de nordiske komponister sparket en lille dør ind hos en af dem?

da_DKDanish