Grand Scores 2017

Torsdag 2. februar 2017 uddeles den europæiske filmmusikpris Grand Scores for 3. gang som optakt til årets Berlinale. 

Sidste år var Jonas Struck nomineret for sin musik til Idealisten, I år kan du blive nomineret (og måske vinde) – Hvis altså du: har lavet musik til enten europæiske film eller serier, og de har haft offentligt europæisk premiere i perioden 11. juli 2015 til 11. juli 2016.
For Grand Scores 2017 er der tre kategorier

grand scores logoBEST ORCHESTRAL SCORE 
Any Score recorded by art/classical/contemporary orchestra ensemble of classical instruments.

BEST ELECTRO-ACOUSTIC SCORE 
Any score which is predominantly realised by electronic and/or acoustic instruments or ensembles from outside the tradition of traditional orchestral instrumentation. Entries in this category may include music scored for and realised by an orchestra, but this must not comprise the majority of the overall score.

BEST ORIGINAL MUSIC FOR A SERIES 
Any score made for the use in an original European fictional series.

 
Hvis du ligger inde med noget af dette, så giv os et praj: lony@djbfa.dk.

da_DKDanish