Se nodebogen fra start til slut

lørdag den 6. februar fra kl. 15-18 spillede vi 50 danske film og tv-temaer – live – direkte fra Cinemateket. De er altså skøre de filmkomponister…!

Tak til Jørgen Lauritsen, der sad ved klaveret næsten fra start til slut – og introducerede de enkelte numre.

Tak til Søren Hyldgaard, der fra sin plads på sidelinjen kommenterede numrene.

Tak til Jakob Faurholt og EWH for at komme med nodebøger. Tak til Rasmus, Nader og Kåre for at sørge for Cinemateket og alt det tekniske omkring livetransmission; også for ekstra mikrofon, da brugerne ude i landet meldte tilbage, ‘at  man altså ikke kunne høre noget som helst af det, der blev sagt’.

Og tak til FransIMG_6015 Bak, Bo Holten, Povl Kristian, Nicklas Schmidt. Fini Høstrup og Erik Axel Wessberg for at lægge vejen forbi klaveret. Og tak til alle dem, der bare var der og hyggede og på den måde bidrog til den super gode stemning.

Ca 80 nysgerrige lyttere/fjerneseere kiggede med på hjemmesiden, mens ca. 200 lagde vejen forbi.

 

da_DKDanish