Jonas Struck og Frans Bak indstillet til HARPA

 

Jonas Struck
JONAS STRUCK OG FRANS BAK er de danske nominerede til HARPA – Nordic Film Composers Award 2016.
Mens Jonas Struck er indstillet til HARPA for musikken til Christina Rosendahls film, ’Idealisten’ er Frans Bak indstillet til prisen for tre årtiers musik til både danske og internationale film- og tv-serier.  Ikke mindst hans musik til ’Forbrydelsen’, og dens amerikanske remake, ’The Killing’ har været med til at åbne verdens ører for dansk musik til tv og film.

HARPA prisen er den fællesnordiske pris for filmmusik og arrangeres af Nordic Film Composers Network, som er et samarbejde mellem komponistorganisationerne fra de fem nordiske lande. Siden 2009 har prisen sat fokus på den nordiske filmmusik, og fra 2016 vil dette ske i forbindelse med den årlige Berlinale og i samarbejde med de nordiske ambassader i Berlin. HARPA er støttet af Nordisk Kulturfond og den danske deltagelse støttet af DFI.
HARPA uddeles ved en stor prisfest på den Nordiske Ambassade i Berlin, mandag 15. februar. I forbindelse med prisfesten vil Jonas Struck og Asger Baden liveopføre musikken til ’Idealisten’. Denne koncert er støttet af Dansk Artist Forbund.
I øvrigt er Jonas Struck også indstillet til ECSA’s og Moët & Chandons europæiske pris for filmmusik, Grand Scores.  Prisen uddeles onsdag 10. februar i Berlin.

Se mere om HARPA her.
Se mere om Jonas Struck her
Om Frans Bak her

da_DKDanish