Samspillet mellem musik og lyd i film

I alt 40 nysgerrige var mødt op til foredraget om samspillet mellem musik og lyd i film på Teater95b torsdag 27. august.

Komponist Karsten Fundal, komponist og tonemester Kristian Eidnes Andersen, samt tonemester Peter Albrechtsen fortalteom gav hver deres bud på de problemer, som samspillet mellem musik og lyd i film kan give.

Der blev taget udgangspunkt i klips fra filmene “Only God forgives” og “The visit” – hvor vi skiftevis hørte lydeffekter og musik hver for sig – og til sammen. Derved fik vi et bedre indblik i hvad musik og lyd kan bidrage til i film – hvordan lydbilledet, lydeffekter og deciderede kompositioner er med til at skabe og styrke en films stemning.

BFM’s Jesper Hansen var moderator på arrangementet.

Arrangementet var et samarbejde mellem DJBFA klub Fyn, BFM og Odense Internationale Film Festival.

off15_logo_white

 

da_DKDanish