Dramaturgi for filmkomponister

Hvordan er det med dramaturgi? Nysgerrig?
Torsdag 21. maj kl. 15.30-17.30 inviterer BFM til fyraftensmøde på Koda. Vi kalder det DRAMATURGI FOR DUMMIES, men lover at det også er for alle andre nysgerrige mennesker, der taler på baggrund af musikalske erfaringer.

elsebeth nielsen

Manuskriptforfatter Elsebeth Nielsen giver os en indføring i nogle af de dramaturgiske begreber og faste vendinger, som tv- og film folk kaster om sig med, når de taler om deres metier: Hvad taler man om, når man siger at ’der er noget på spil’ for karakteren? Og hvad mener man med vilje/projekt; modstand; plot; vendepunktet; fatalitet, og hvordan de hænger sammen med Hovedkarakteren. Hvad er ’scenen’ og hvordan fungerer den i forhold til helheden. Og hvad I ellers er stødt på af sprogforviklinger i jeres samarbejde med det øvrige hold bag film og tv. Tilmelding til lony@djbfa.dk

Se mere om Elsebeth her.elsebeth nielsen 2

da_DKDanish