Underskrift indsamling – mod tvungne forlagsaftaler

Kære medlem,

ECSA, som er de europæiske sang- og musikmageres fælles organisation har gennem længere tid arbejdet på at iværksætte en klage mod de mange, mange tilfælde af tvungne forlagsaftaler. 29. februar indsendte ECSA en klage til EU kommisionen (læs her).

For at støtte sagen yderligere har ECSA valgt at gå endnu bredere ud, til alle europæiske ophavsretsholdere; alle dem, som igen og igen oplever, at blive tvunget til at afgive deres ophavsretsbetingede indtjening til opdragsgiveren.

ECSA er i gang med at samle underskrifter ind, og vi synes også, at du skal have muligheden for at skrive under. Vi understreger, at det ikke er farligt for din karriere – og at det, med Halfdan E’ ord:

’…er forbandet vigtigt, at sagen bliver taget ordentligt op på EU-plan !’

VIDERESENDT FRA PATRICK AGER – ECSAs GENERAL SEKRETÆR

Please find a attached a joint statement against coercion coercive contractual practices.

It would be great if you could sign and circulate the petition: http://www.change.org/petitions/members-of-the-european-parliament-stop-coercive-contractual-practices

The idea is to to launch a Report of the European Parliament, which shall result in a Green Paper. We know that some MEPs (Trüpel, Gallo, Lichtenberger) are interested in the subject but in order to persuade them to take action within the EP, we decided to build a larger front, i.e. not only music but also film and journalism…

Please circulate the petition to as many individual members for signature as possible.

 

da_DKDanish