SUR og RUND medlemsaften

“Hooked on Surround” – BFM MEDLEMSAFTEN

torsdag den 3. maj kl. 19.00

Hvordan skal man forholde sig til surround som film- og mediekomponist? Bør man selv gøre så meget som muligt med musikkens placering i 5.1 lydbilledet, eller skal man hellere overlade det til tonemesteren?Når det gælder surround 5.1 har mange komponister blandede erfaringer, og mange er usikre på emnet – både teknisk og kunstnerisk.

For at svare på disse spørgsmål holder BFM en medlemsaften dedikeret emnet, surround.

Kom og mød tonemester og sound designer Rasmus Winther (Armadillo, Svend, TheGood Life m.fl.), som vil fortælle om surroundmixning i biograffilm. I panelet sidder også tonemestrene Peter Albrectsen (Mænd Der Hader Kvinder, Antichrist,Supervoksen m.fl.) og Rune Palving (Italiensk For Begyndere, Magi I Luften, Undskyld Jeg Forstyrrer m.fl.).

Vi vil høre eksempler på kreativ og musikalsk anvendelse af surround, og uddybe forskellige muligheder for at udnytte 5.1 lyden maksimalt.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål, og for at udveksle erfaringer med Rasmus,Peter og Rune, samt BFM’s mere erfarne komponister.

Torsdag d. 3. maj, kl 19.00 i Sun Studiet, mixbiografen, Birkedommervej 25, 2400 København NV.

Af hensyn til traktementet tilrådes tilmelding. Giv besked til lony@djbfa.dk

Fra den Danske Filmskoles Efteruddannelse har vi opsnappet følgende seminar: 2 Day Seminar with Mutiple Award winning Sound Designer Richard King

SE MERE HER

da_DKDanish