Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

THE DIVING BELL

november 2, 2017 - november 4, 2017

3 dage med installationer af Dansk film- og mediemusik og to dage med to koncerter hver dag i Skt. Petri Kirche
THE DIVING BELL installation torsdag 2.- til lørdag 4. november 2017. Kl 15-20
THE DIVING BELL koncert lørdag 4. november 2017, kl. 17 og 21

Lineup
Povl Kristian Keyboard
Birgit Løkke Percussion
Jesper Siberg Synthesizer/Laptop

I tre dage bliver den centralt placerede The St. Petri Kirche omdannet til et virtuelt dykkerur. Hør lyde fra dybden af en ubåds-hydrofon og musik fra de tre deltagende komponister / musikere – sammensat for at give de besøgende en særlig stemning.

THE DIVING BELL er skabt på baggrund af et ønske fra vores samarbejdspartner, Nordische Filmtage Lübeck. Gennem 59 år har festivalen været et vindue for Nordisk film mod Europa, og gennem alle årene har festivalen også haft stort fokus på den musik, der har ledsaget filmfortællingerne.
Ofte er musikken præsenteret i en anderledes ‘setup’; en setup, der netop viser, at medie musikken har kvaliteter, der også giver den et liv i sin egen ret.
Ved Nordische Filmtage Lübeck 2016 udviklede festivalen og BFM i samarbejde med filmkomponisten Joachim Holbek den filmiske lydinstallation NACHTBUS MIT TONSPUR. Seks gange kørte filmbussen rundt i et aftenmørkt Lybeck. I bussen sad publikum tætpakket, og med Holbeks musik i ørerne udfoldedes andre sider af Lybecks natteliv. se mere her.

Når vi flytter filmmusikken fra sit oprindelige medie, filmen, og over til koncertform og evt udgivelse af score, viser vi musikkens styrke.

 

 

Detaljer

Start:
november 2, 2017
Slut:
november 4, 2017
Begivenhed Kategori:

Sted

Skt Petri Kirche
Petrikirchhof
Lübeck, 23552 Germany
Se Sted hjemmeside
da_DKDanish