november NYt

HARPA – Nordic Film Composers Award
sæt  x i kalenderen. 29. – 30. August 2014 er vores finske broderorganisation ELVIS vært for den 5. uddeling af Nordic Film Composers Award. Det er i byen Espoo tæt på Helsinki. Omkring prisuddelingen er flere aktiviteter under planlægning. BFM vil opfordre så mange af sine medlemmer som muligt til at være til stede og deltage i de tilknyttede seminarer, workshops og møder. Ligesom BFM vil opfordre jer til – alle sammen – at kigge tilbage på 2013: Måske har du haft premiere på en film og måske synes du, at musikken kunne aspirere til en HARPA?
Giv lyd, giv lyd, – meget gerne med oplysninger om produktionsselskab, premiereland og premieredato.


Om at lave musik til tv – onsdag 20. november kl. 19.30
Hos Kristian Eidnes/ Filmbyen
Mainstream, Filmbyen 18
2650 Hvidovre

Dansk TV-drama går verden rundt. Og danske filmkomponister har efterfølgende fået opmærksomhed i bl.a. USA, England og Frankrig. Men hvordan foregår arbejdet med musik til en dramaserie egentlig? Hvordan adskiller det sig fra arbejdet med musik til spillefilm, og hvad skal man være opmærksom på?
Frans Bak/Forbrydelsen, Thomas Hass/JO og Halfdan E./Borgen vil fortælle om deres arbejde inden for genren i Danmark og udland. Kom og vær med, og lad de tre vise mænd udvide din horisont.
Og husk at melde jer til…. lony@djbfa.dk  

Når du forhandler kontrakt
Lavpraktiske og dybt prosaiske fif og tanker, som er gode at have med, når du forhandler kontrakt. Klik her

Plantsounds
Ud fra den helt grundlæggende tanke: at der er alt for meget (film)musik, som fortjener at blive hørt har BFM’erne Jesper Hansen og Halfdan E startet eget pladeselskab. Se mere her

da_DKDanish