Tanker og ord fra Soundtrack Cologne

‘…That person is again extremely loyal, bordering to sickening, to the project he talks about, and thus the audience, mainly consisting of students, first of all get the feeling that there are never really problems in a postproduction process, and that the people in the chair are just soo lucky.’

Læs mere i Karsten Fundals beretning fra dette års store festival for lyd og musik i film og medier, Sound Track Cologne.

Fundal kommer ikke kun ind på problemerne med at fremstille samarbejder omkring filmmusik som tilsyneladende helt problemløse. Han fortæller også om situationen i spilverdenen, hvor det er mere reglen end undtagelsen med et ‘total buy out’ af filmmusik.

I beretningen kan du også læse om komponisternes arbejde for at fastholde og styrke ophavsretten – i en tid, hvor online streamningen af musik bliver mere og mere omfattende.

Karsten Fundal var i Köln for Brancheklubben for Film og Mediekomponisters og Dansk Komponistforening.

 

 

da_DKDanish