mere effektiv som komponist

MEDLEMSAFTEN

Onsdag 1. december k. 19.30 – 22.30
På Great Music
Rentemestervej 25
2400 NV 

Bliv bedre til at gennemskue, hvad det er for en film, du sidder overfor, og bliv mere effektiv som komponist. Det er emnet for det foredrag, som vi har bedt komponisten og violinisten Peter Due komme og holde for os.

Foredraget tager udgangspunkt i en arbejdsmetode udviklet af Christopher Young (Spiderman 3, Drag Me to Hell m.fl.). Han har inddelt alle typer musik cues i 8 hovedkategorier, som har hver deres funktion i filmen. Ideen er, at man hurtigt kan identificere en scene som hørende til en bestemt kategori, og dermed være mere effektiv i kompositionsprocessen. 

Continues Action er én af disse kategorier. Gennem grundige partituranalyser bliver der gjort rede for de kompositoriske virkemidler, der er karakteristiske for denne kategori og der udledes praktiske retningslinjer for kompositionsarbejdet. Der er fokus på orkestrering for symfoniorkester, men de grundlæggende principper kan benyttes i alle typer ensembler og elektroniske scores. 

Der bliver vist klip og analyseret actionmusik fra bl.a: Die Hard 4 (Marco Beltrami), Spiderman 3 (Christopher Young), Dinosour (James Newton Howard).

Se mere om aftenens oplægsholder på www.Peterdue.com

Som sædvanlig vil der være snacks og drikke til stede og plads til hyggelig BFM snak med alle de andre BFM’ere.

Vi inviterer også vores unge komponistkolleger, samt legekammeraterne fra DJBFA, DPA og DKF.

Tilmelding er, om ikke nødvendig, så i den grad tilrådelig. lony@djbfa.dk Ellers kan vi ikke være sikre på, at der er nok snacks – men snak, skal der nok være!

www.filmkomponister.dk

da_DKDanish