MØD KOLLEGER og bliv inspireret, opløftet og styrket

At kölnerwasser kan være opløftende og forfriskende er vist et almindeligt kendt faktum. Vi tror på, at kölnermusik kan være det samme.
23.-28. november lægger Kölns biografer og sale i hvert fald både lærred og rum til en festival, Soundtrack_Cologne om musik og lyd til film og andre medier. En del af festivalens aktiviteter er også seminarer.

To af festivalens mere end 60 seminarer, har Karsten Fundal, bestyrelsesmedlem i BFM, været med til at udvikle. Et af de seminarer handler om europæisk musik, rettighedspolitik og lobbyisme. Det andet seminar vil sætte fokus på forskelle og ligheder mellem arbejdsforholdene for europæiske filmkomponister. Hvordan er det med tidsrammer og økonomi og hvordan er samarbejdet med instruktør og de andre filmarbejdere?

I forbindelse med Soundtrack_Cologne vil der også blive et seminar om nordisk film musik. Jacob Groth vil være en af oplægsholderne.

Fra BFM’s bestyrelse deltager Niklas Schak og Frans Bak.

da_DKDanish