BFM’s bestyrelse i Göteborg

Filmkomponisten Flemming Nordkrog. Den danske nominerede til Nordisk Filmkomponistpris 2010
Filmkomponisten Flemming Nordkrog. Den danske nominerede til Nordisk Filmkomponistpris 2010

lørdag den 6. februar, morgen

den næsten samlede bestyrelse for BFM er taget til Göteborg for at følge det videre forløb med den nordiske filmkomponistpris. Spændingen er stor: er det vores danske hitmager, Flemming Nordkrog, der løber med prisen eller bliver det en kollega fra en af de andre nordiske lande. Følg med her…

lørdag kl. 16.19
de nominerede til den Nordiske Komponistpris har netop afsluttet mini-seminar om arbejdet med musikken til netop disse film. Flemming Nordkrog er her fotograferet sammen med den del af bestyrelsen, som har taget turen til Göteborg.
Michael  Blicher, Jørgen Lauritsen, Karsten Fundal, Frans Bak, Niklas Schak, Martin Fabricius og formand Halfdan E.

Nordisk filmkomponistpris 044

da_DKDanish