Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SPEED MEETINGS FOR FILMTALENTER & FILMKOMPONISTER

august 29, 2017 @ 12:30 am - 2:30 pm

Gratis

 

Den 29. august inviterer Filmtalent komponister fra Brancheklubben for Film- og Mediekomponister (BFM) og filmtalenter fra filmmiljøer i hele landet til et fælles speed meeting arrangement under Odense Internationale Film Festival.
Festivalen har i år særligt fokus på filmskabere, vækstlaget og filmbranchen, og arrangementet stiller skarpt på mødet mellem danske filmkomponister og filminstruktører/producere, og på at skabe stærke nye samarbejder med film og musik som omdrejningspunkt.
Deltagerne får mulighed for at opbygge et relevant og stærkt netværk. Gennem speed meetings får de direkte kontakt med potentielle samarbejdspartner, og mulighed for at afgøre om kemien passer.
Arrangementet sigter mod at skabe stærke fremtidige samarbejder mellem filmkomponister og filminstruktører/producere, og derfor inviterer Filmtalent ig BFM til en eftermiddag, hvor de gode ideer og projekter kan finde stærke formidlere indenfor både musik og film.

Arrangementet er tilrettelagt som klassisk speeddating, hvor deltagerne får 9 minutter til at udveksle ideer, erfaringer og muligheder med hinanden, hvorefter de roterer videre til næste møde.

 

Tilmelding
Tilmelding senest d. 10. August 2017, via linket her: https://goo.gl/forms/aGWqjjWfMfhklo8t1

Kontakt
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til begivenheden
Signe Lund Juhler, Filmtalent: signe@filmtalent.dk – 50 50 60 80
Lone Nyhuus, BFM: lony@djbfa.dk – 23 84 24 56

Detaljer

Dato:
august 29, 2017
Tidspunkt:
12:30 am - 2:30 pm
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

TEATER95b
Vestergade 95b
Odense, Denmark
Se Sted hjemmeside
da_DKDanish