Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST musik og lyd til SWINGER og DAN DREAM 

april 10, 2017 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Gratis

PGA SOL SOMMER PÅSKE OG RIGETS TILSTAND I AL ALMINDELIGHED HAR VI VALGT AT FLYTTE DETTE ARRANGEMENT TIL SENERE PÅ FORÅRET. NÆRMERE INFO FØLGER (folk er simpelthen taget på ferie… altså lige undtagen jer, som har meldt sig til)

Sammen med Filmskolen har BFM inviteret filmkomponist Flemming Nordkrog og musik supervisor Peter Albrechtsen til at fortælle om arbejdet med at sætte musik til filmene SWINGER og DAN DREAM.

swingerSWINGER
premiere 29. september 2016
Instruktør Mikkel Munch-Fals
Meta film

dan dreamDAN DREAM
premiere 30. marts 2017
Instruktør Jesper Rofelt
Nut Meg Movies

De to komedier er meget forskellige i deres udtryk, og det samme gælder musikken og brugen af den. For begge film var der i udgangspunktet slet ikke tale om, at der skulle bruges score – men kun sange og library. I begge tilfælde endte det dog med en del score.

Se klip fra filmene, hør om arbejdet med at skabe det musikalske univers til de to film, og stil spørgsmål til komponist og musik supervisor. Arrangementet er planlagt i samarbejde med Den Danske Filmskole og er gratis for studerende ved skolen, for medlemmer af BFM og for branchens professionelle – eller kommende professionelle.

AFLYST OG FLYTTES TIL SENERE PÅ FORÅRET

Tilmelding til lony@djbfa.dk

Detaljer

Dato:
april 10, 2017
Tidspunkt:
2:00 pm - 4:00 pm
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
København K, 1437 Denmark
Se Sted hjemmeside
da_DKDanish