Jesper Hansen formand for FFACE

Jesper Hansen

Kære kollegaer i BFM

På den nyligt overståede årlige generalforsamling i ECSA (European Composers and Songwriters Alliance), blev jeg valgt ind som forperson for den komité, der arbejder med Audiovisuelle komponister i Europa (kaldet FFACE).

Dette er en kæmpe ære, og noget jeg har arbejdet hårdt for at opnå, siden jeg – ved sidste valg for tre år siden – meddelte, at jeg ville stille op.

Kort fortalt, så kommer jeg til at lede møderne og dermed vil jeg få indgående kendskab til de udfordringer som vi sammen med vores kollegaer i Europa kæmper med, hvilket jo desværre ikke er småting i disse tider.

På tirsdag tager jeg til Bruxelles for at mødes med ECSA kontoret, samt min ene næstforperson, for at snakke om, hvordan vi får etableret et team der er i stand til at rykke på de inputs vi får, fremfor bare at blive orienteret omkring dem.

Jeg glæder mig utroligt meget til arbejdet, og vil gerne sige en stor tak til jer alle, for at have støttet mig i det politiske arbejde gennem mange år.

Ydmyge og frem-med-kampklare-handsker hilsner,

Jesper Hansen

da_DKDanish