Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WEBINAR Coronadage og hverdagsudfordringer

april 30, 2020 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Torsdag den 30. april fortsætter Brancheklubben for Film og Mediekomponister med endnu et webinar.

Corona har sat en stop for mange film- og medieproduktioner, og har dermed stor indflydelse på den fødekæde, som BFM medlemmerne er en del af.

Dagene er anderledes. For dig. Men det er de også for instruktører og producenter. Måske er det netop nu, at instruktøren har tid til at lytte til din musik?

BFM-medlem Flemming Nordkrog er tovholder på en åben samtale om at få det bedste ud af situationen. Hvordan gør han, og hvad gør du?
Dette er en god lejlighed til – sammen med gode kollegaer – at få vendt de udfordringer, som Corona-dagene stiller os overfor.

 

Flemming siger:
Kom ud af grotten og lad os dele bekymringer, erfaringer og ideer. Corona-bølgen stilner af, men fremtiden i vores branche er præget af stor usikkerhed og produktioner er sat på hold. Hvordan udnytter vi bedst denne ufrivillige pause? Hvordan vender vi dette ophold til noget positivt? På ”mine” produktioner er optagelserne også gået i stå, men jeg arbejder videre på dem, og udnytter at have mere tid – og at instruktørerne har tid! Jeg har set min egne arbejdsgange efter i sømmene og deler gerne ud af mine erfaringer, og glæder mig meget til at høre om jeres work flow.

Der er plads til 11 deltagere og webinaret foregår på whereby.com/filmkomponister

tilmeldning til lony@filmkomponister.dk

Måske har du også lyst til at byde ind med noget, som kan være til gavn, glæde og oplysning for dine kollegaer fra Brancheklubben?
Fortæl os det gerne – så finder vi en dato og et format.
I udgangspunktet er honoraret 3000 kr.

Detaljer

Dato:
april 30, 2020
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:00 pm
da_DKDanish