Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

FILMMUSIK for børn

september 21 @ 8:00 am - september 29 @ 5:00 pm

Har du erfaring med filmmusik og brænder du for at inspirere børn til at blive fremtidens filmkomponister? Så send en ansøgning til workshoppen FILMMUSIK FOR BØRN, der afvikles i løbet af perioden lørdag 21.- søndag 29. september i København.

Sammen med DPA’s børnemusikudvalg, Buster Film Festival, Rytmisk Center har BFM lagt i kakkelovnen til et spændende forløb, der kulminerer med en live koncert på ALICE CPH, hvor børnene opfører deres soundtracks live.

Der vil blive lagt vægt på at finde undervisere, der både har erfaring med filmmusik og har erfaring med at undervise børn. Hver underviser honoreres med 6.000 DKK.

I samarbejde med BFM, DPA og Rytmisk Center sætter BUSTER fokus på børn og unges musikalske kreativitet. Det sker under en todages workshop, som kulminerer i en filmkoncert, hvor legen med musik og lyd præsenteres live for et publikum.

Med udgangspunkt i udvalgte film i kort format vil fire grupper med hver 3-7 børn i alderen 10-14 år skabe deres egne lydbilleder til filmoplevelsen. Det eneste krav til de unge musikere er, at de i forvejen har et kendskab til at spille musik, og at de har lyst til at prøve noget nyt. Børnene inddeles i grupper baseret på deres musikalske udgangspunkt, og det instrument, de selv medbringer. I hver gruppe forsøger vi at kombinere rytmiske, klassiske og elektroniske instrumenter.

Hvad skal du?
Som underviser på ‘Filmmusik for børn’ guider du en gruppe af børn igennem workshoppens to øvedage og hjælper dem med at udvikle deres egen komposition til en film af ca. 15 minutters varighed. Underviser-gruppens fire musikere ledes af Mija Milovic, som har været med til at udvikle konceptet i samarbejde med BUSTER. Som underviser skal du medbringe din egen computer til afspilning af film under workshopdagene (projektor og øvrigt udstyr leveres af festivalen).

Hvornår skal du kunne deltage?
September (TBA) 2 timers forberedende formøde for undervisere
Lørdag d. 21. september kl. 13-15
Forberedende formøde med deltagerne
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V

Fredag d. 27. september kl. 16-19
Lørdag d. 28. september kl. 10-16
Workshop
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V

Søndag d. 29. september kl. 13 – lydprøver og afvikling ca. kl. 10-15
Koncert
Sted: ALICE cph, Nørre Allé 7, 2200 København

Honorar
Forløbet honoreres med 6000 kr.

Yderligere info
projektleder Sidsel Søgaard Spas på sidsel@cphpix.dk eller tlf. 2513 7526
(ferie d. 1.-21. juli) ELLER ANSØG I SKEMAET HER NEDENUNDER

Detaljer

Start:
september 21 @ 8:00 am
Slut:
september 29 @ 5:00 pm
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.buster.dk/

Sted

Buster
Flæsketorvet 60, 3 sal
København V, 1711 Danmark
Hjemmeside:
https://www.buster.dk/

Arrangør

BFM, DPA, BUSTER, RC