Netværksmøde om musiksupervision

Netværksmøde. Mød vores mand i Frankrig, Flemming Nordkrog
– og hør om musiksupervision
.

nordkrog 2

 

Music-supervisors i film- og tv-produktion har igennem flere år været ret almindeligt kendt og brugt – i Europa og Worldwide. Også i Danmark vinder musiksupervisorer mere og mere frem.

Men hvad præcis er musiksupervisorens opgaver? Er det som komponistens og instruktørens kreative medspiller om selve kompositionen eller har jobbet mere karakter af en administratorfunktion? Og hvordan forvalter man i det hele taget sin rolle som film/tv producentens ”musik-producent”?
Komponisten Flemming Nordkrog har arbejdet med supervisors både i Danmark og Frankrig. På netværksmødet vil han dele ud af sine erfaringer både på det kunstneriske og mere praktiske plan. Han vil introducere os til  supervisors, der opererer i Danmark, berøre samarbejdet med agenter og det forholdsvis nye fænomen: konkurrence om opgaverne.

Flemming Nordkrog har komponeret filmmusik siden 1996 og har komponeret til film som bl.a.Kongekabale, Den hemmelige krig, Klumpfisken, Snowdens store flugt, All Inclusive og senest DR-julekalenderen: Tidsrejsen.
Netværksmødet er arrangeret af BFM (Brancheklubben for Film- og Mediekomponister) i samarbejde med Den danske filmskoles efteruddannelse

TID: onsdag d. 15. april fra kl. 17.30-20.00

STED: Filmskolens Biograf
Den Danske Filmskole
Theodor Christensens Plads 1
1437 København K

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig her. – inden mandag 13. april

da_DKDanish